KUPONKODE: BY18

Vores garanti

Vi har en bred vifte fra den nyeste kjole stil til populære klassiske kjole for at vælge den perfekte brudekjole. Lad det ledsage dig i din lykke og livets mindeværdige øjeblik.

Brudekjole showroomFormelle kjole showroom

Vores fabrik blev grundlagt i 2005, beliggende i Guangdong, Kina. Vi fokuserer på at producere smukke brudekjoler, balletrokker og andre beklædningsgenstande professionelt. Vi har de bedste designere og erfarne dressmakers. Vores Work Flow Management System (WFMS) anvendes fuldt ud for at sikre kvaliteten af vores kjoler effektivt.

MønsterfremstillingHåndlavede perlerBroderiHåndlavet applikation

Vores fineste bryllupsproduktionsteknik
1.Høje kvalitet stof overalt

Brug af høj kvalitet 395 satin inkluderer importeret stof.395 satin har blødt tyk tyk tekstur og smuk glans. Og det er tungere end nogen anden type statiner.

2.Moderne Skræddersyning

Moderne tridimensional skæring er fuldt adopteret. Dressmaker vil skære et foreløbigt klud mønster af kjole direkte ud af mannequin. Efter en række professionelle fremskridt og justering vil kludpattern blive omdannet til et mere præcist papirmønster. Så vil brudekjole blive Skræddersyet ud fra dette.

3.Magiske fiskben

Vores kjoler er lavet med 4-7 højdensitets fiskben, fast og elastisk med perfekt fikseringseffekt, som holder kroppen oprejst og skaber en smigrende form. Desuden vil fiskens knogler være næsten usynlige på grund af en jævnt syteknik .Sikkerhedsbånd er fastgjort på bagsiden for at undgå ubehageligt akavet.

Poor kvalitet brudekjole er groft lavet uden fisk knogler, der ikke har nogen form og ser billigt ud.

4.Perfekt foring

Hudvenlig klud er foret i nederdelen med 0,08-0,15 cm jævnt konsekvent nålekode. Den samlede indkapslede overlock ser rent og elegant ud.

Grænsen til ringe nederdel af ringe kvalitet har ingen indvendig indvendig klud, enkel overklokke med løse sømme, let slidt ud.

5.Udsøgt lynlås

Inbygget lynlås behøver masser af komplicerede værker, men ser godt ud og føles godt. Alle ved hjælp af YKK lynlås importeres fra Japan.

På dårlige kjole er lynlåsen udsat for usynligt, og de bruger billige lynlåse på lommen.