KUPONKODE: BY18

Told og importafgift

Told er et statsligt organ, der har ansvaret for at regulere forsendelser ind i et land eller en region. Alle forsendelser, der sendes til og fra et land eller en region, skal rydde tolden først. Det er altid køberens ansvar at fjerne told og betale de relevante toldafgifter.

Vi tilføjer ikke skatter, moms eller andre skjulte gebyrer. Du betaler os nøjagtigt prisen vi markerede på hjemmesiden, dvs. Varer subtotal + forsendelsesomkostninger.

I de fleste lande skal du dog betale skatter eller afgifter på importerede varer. Sommetider varer varer under en vis værdi, eller i visse kategorier, ikke på nogen måde skatter.

Reglerne er forskellige i alle lande. Desværre er der ingen måde for os at kende regler, regler, skikke, traditioner, praksis, smutthuller, ordninger, systemer, papirarbejde, koder, love eller afgørelser i hvert enkelt land.

Derfor kan vi ikke og vil ikke tilbyde råd om skatter i dit land. Som køber er det dit ansvar at finde ud af disse oplysninger, før du bestiller.

Hvis du skal betale importafgifter og / eller tillægsafgifter og salgsafgifter, skal du betale det til kureren efter modtagelsen af pakken / pakkerne. Vi kan ikke beregne dette for dig, og der er ingen måde at forudbetale det. Hvis du er fragtforsendelse eller sender en gaveartikler til nogen, skal du sørge for at de er opmærksomme på muligheden for at skulle betale skat, når de modtager varerne.

Find så meget som muligt om dine importafgifter i dit eget land, inden du gennemfører din ordre. Hvis du finder ud af oplysninger om importskatssituationen i dit land, og du mener, at der er måder at minimere de afgifter, du skal betale (eller eliminere skatterne helt), skal du bare fortælle os hvad du har brug for ved at lægge instruktioner (vedrørende mærkning, pakning , Erklæringer, fakturaer osv.) I kommentarfeltet under kassen. Vi er mere end glade for at følge dine instruktioner.

Hvis varerne er tilbageholdt af toldvæsenet, hvem er ansvarlig for afklaringen af varerne

Hvis varerne er tilbageholdt af toldvæsenet, efter at skibet har forladt sælgerens land, er køberen ansvarlig for godkendelsen af de tilbageholdte varer.

Hvis en meget stor ordre bliver leveret til mit land, vil tolden gribe min ordre

Ja, det er en mulighed. Vi foreslår, at du i forvejen spørger os om at opdele dine ordrer i flere mindre pakker, der skal afsendes på forskellige dage for at undgå mulige beslaglæggelser.

Hvis der opkræves toldafgifter, hvem er ansvarlig

Det er køberens ansvar for ethvert toldafgift, der kan opkræves fra levering. Hvordan indførselsafgiften opkræves afhænger af landets tilpassede politikker.