KUPONKODE: BY18

Sådan vælges

Hver dame ønsker at se perfekt ud på hendes bryllup eller andre formelle offentlige lejligheder. Passningsvejledningen nedenfor indeholder nogle oplysninger, som kan være nyttige for dig, når du vælger en perfekt stil til din kropstype og tema.

1. A-linje

Helt flatterende er A-line-silhuetten virkelig en piges bedste ven. Ved forsigtigt flaring fra skuldrene ned, skinner det kurver frem for at klamre sig til dem for at skabe en elegant silhuet.

Er denne stil til dig? Hvis du er petite A-Line tilføjer illusionen af længden; Hvis du er høj, kan den tilføje fylde, og hvis du har kurver, du hellere vil dække, gør A-linjen det også.

2. Kuglejakke

Den mest traditionelle af alle kjole silhuetter, bolden kjole tilføjer kurver ved at accentuere taljen og flyder graciøst ind i en fuld nederdel. Kjolen er fantastisk til at gemme fulde hofter og skabe en smuk timeglasfigur.

Er denne stil til dig? Et perfekt valg til formelle eller "eventyr" inspirerede begivenheder, den kjole kjole stil gør en fantastisk klassisk brudekjole. Se godt ud på de fleste kropstyper.

3. Kolonne / kappe

Figurkramme kolonne kjoler kommer i en række stropløs og backless stilarter. Denne moderne stil er blevet populær blandt brude, der ønsker en smuk eller strand bryllup.

Er denne stil til dig? Et elegant valg for alle med brede skuldre eller slanke, atletiske bygger, det kan også forlenge en lille figur. Men hvis der er visse områder, du hellere ikke vil fremhæve, er det klæbende design måske ikke stilen for dig.

4. Havfrue / Trompet

Også kendt som trompet eller "fit og flare" er mermaid kjoler monteret øverst og flair dramatisk rundt om knæet.

Er denne stil til dig? Havfrue silhuetter fremhæve brystet, taljen og hofterne giver en timeglas figur, så det er perfekt til at vise dine kurver.

5. Imperium

Denne empire silhuet har en bodice med en høj talje lige under brystet. Udseendet kan enten være blødt eller flydende eller mere struktureret og klassisk, afhængigt af stoffet og den anvendte udskæring.

Er denne stil til dig? Empire silhuet trækker opmærksomhed op, forbedrer taljen mens blødgør hofterne, hvilket gør det til et godt kig på de fleste kropstyper.

6. Mini

Til den super sassy bruden slutter den stadig mere populære brude mini over knæene og er perfekt til at vise et par sexede stifter.

Er denne stil for dig? Den er bedst egnet til uformelle eller udendørs bryllupper og er især egnet til sommer strand bryllupper. Lige flatterende til højere bruder med lange ben eller kortere bruder, der ønsker at fremstå højere på deres særlige dag.

7. Knælængde

Et andet godt kig efter en afslappet brud, slutter denne kjolehule lige under knæet.

Er denne stil for dig? Mange petite eller buede bruder vælger denne stil for både elegance og komfort. Best for cocktail bryllup receptioner eller bryllupper i varmere måneder.

8. te-længde

Te-længde kjoler har en hæm, der falder overalt mellem bunden af knæet og bunden af kalven, hvilket skaber en elegant, men afslappet stil. Populær i 1950'erne, er denne stil et godt valg for dem, der ønsker at tilføje et vintage-touch til deres bryllupsemblem.

Er denne stil for dig? Te-længde kjoler er ideelle til at vise dine ben og gøre opmærksom på et smukt par sko! Et populært valg som en "anden" kjole til at skifte til for din modtagelse.

9. Ankellængde

Den ankel-længde kjole er hemmed lige ved anklerne, og dermed vise dine fødder og sko. Nederdelen kan være enten fuld eller passende.

Er denne stil for dig? Perfekt til brude, der ønsker at præsentere sig som smart, stilfuld og moderne. Fordi denne nederdel ikke rammer jorden, er den også meget efterspurgt til udendørs bryllupper eller til bruden, som bare ikke ønsker at gæsterne træder på prom kjoler 2017!

10. Gulvlængde

Lige lidt længere end ankellængde brudekjole er denne stil nederdel ikke beregnet til at trække på gulvet, men flyder bare tommer over den. Nogle gulvlange kjoler kommer med detaljer om kanten for at fremhæve stilen.

Er denne stil for dig? I stedet for at have dine sko og fødder dækket af din kjole, kan du ofte 'afbalancere' dit bryllupsemblem. Hvorfor ikke tilføje en anden farve til dit bryllupsemble, for eksempel rødt, og brug et par sko i den farve? Gæsterne vil blive glædeligt overrasket, når de ser et slående par sko, der kigger ud, mens du går ned ad gangen!