Velkommen til Bonnyin online shop i Danmark, og nyd din tid nu!!!
  • Cart

    Du har ingen varer i din indkøbsvogn.

  • Favorites
  • KUPONKODE: BY18

Returpolitik

Vi beklager at give dig ulemper. Hvis du ikke er tilfreds med din ordre, bedes du kontakte vores kundeservice for at starte returprocessen inden for 14 dage efter modtagelse af dine varer. Læs vores returpolitik omhyggeligt, og sørg for, at alle kriterier er opfyldt, inden du sender nogen ting tilbage til os. Denne returpolitik gælder for alle varer på vores side undtagen dem, der er specielt markeret.

Generelle returpolitikker

Du kan få refusion for mangelfulde, beskadigede eller forkert afsendte varer, størrelsesafvigelse og farvematch-problemer osv. Bemærk:

1. Vær venlig ikke at returnere genstande uden at have konsulteret vores kundeservice. Vores kundeservice vil starte returprocessen med dig.
2. Når du modtager din retur, vil varen blive gennemgået af vores kvalitetssikringsafdeling. Bemærk, at genstande, der viser tegn på slid, ændret, ændret størrelse eller beskadiget på nogen måde ikke kan accepteres til returnering.
3. Eventuelle uautoriserede, forkert pakket eller ikke-forsikrede pakker returneres til afsenderen.

Kontakt vores kundesupport, inden du sender produkter tilbage. Alle henvendelser skal indgives senest 14 dage efter modtagelse af forsendelsen. Produktet skal returneres til os uskadet, uoleret, uvasket, uændret eller ikke båret, bortset fra at prøve produktet (e) på og i den samme tilstand, som det blev solgt til dig. Bemærk, at alle etiketter eller mærker skal forblive intakte, og produktet / produkterne skal returneres i eller med den originale emballage. Hvis gaverne sendes med dit produkt, skal du også returnere det.

Specifikke returpolitikker

Fuld refusion

Din ordre er berettiget til fuld refusion, hvis det produkt, du har modtaget, er:

Beskadiget - Hvis du modtager et beskadiget produkt, skal du straks kontakte os. Vær meget beskrivende for skaderne og upload meningsfulde billeder af skaden. Når vi har modtaget dine anmodninger, håndterer vi det inden for 48 timer.

Produktfejl - Hvis du har modtaget et andet produkt, bedes du kontakte os inden for 14 dage. Upload venligst meningsfulde billeder af det modtagne produkt. Vi behandler det inden for 24 timer.

Størrelsesmatch - Da alle vores kjoler er håndsyede og tilpasses, kan den færdige kjole variere med cirka en tomme i begge retninger for de specificerede målinger. For at sikre, at din kjole stadig passer perfekt til dig, har vores skræddersy oprettet alle vores kjoler med ekstra stof i sømmene for at muliggøre mindre størrelse ændringer. Hvis din kjolestørrelse afviger fra specifikationerne for din ordre med mere end en tomme, er du velkommen til at vælge mellem følgende muligheder:

1. Du opfordres til at finde en lokal skrædder til at foretage justeringer. Vi refunderer dig for op til 10% af produktprisen som skræddersyningsomkostninger.
2. Du har tilladelse til at sende kjolen tilbage til gratis ændringer, men du skal betale for frem og tilbage forsendelsesomkostninger.
3. Forstå, at kjoler, der ikke passer korrekt, men i overensstemmelse med de bestilte specifikationer, ikke kan returneres eller udskiftes.

Farvemismatch - Indstillingerne på din computerskærm kan ændre farven på de billeder, der vises på vores websted. Let farveafvigelse af din kjole og den farve, der vises på skærmen betyder muligvis ikke, at kjolen er defekt eller forkert sendt. Hvis du dog er sikker på, at du har modtaget varen i en forkert farve, bedes du kontakte kundeservice for at se, om en returnering eller refusion er mulig. Der er 3 hovedfaktorer, der forårsager 90% af farveproblemerne.

1. Farvekalibrering af din enhed, hver computerskærm eller mobilenhed viser muligvis farverne på en anden måde
2. Digitale kontrastforbedringer af det bestemte billede kan bidrage til illusionen af en forkert farve
3. Fotografens kamera, belysningssæt og baggrund kan få kjole farven til at se anderledes ud

Den eneste måde at sikre, at du virkelig får den rigtige farve, er at købe et farveprøve fra os.

Elementer, der ikke kan returneres eller udveksles

1.Ingen returneringer og ingen udvekslinger for personaliserede genstande.
2.Ingen returneringer og ingen udvekslinger til letfordærvelige ting, øreringe (inkl. Smykkesæt, der indeholder øreringe) og personlig pleje (herunder lingeri osv.) På grund af hygiejniske årsager.

Style uoverensstemmelse - Hvis vores dressmakers eller partnerne leverer den forkerte kjole til os, og så leverer vi den kjole til dig. Du er berettiget til en fuld refusion.

Delvis tilbagebetaling

Produktbehov skræddersyet arbejde
Hvis dit tilpassede skræddersyede produkt har brug for en skrædder, fordi størrelsen ikke er korrekt, kan vi muligvis støtte dig med skræddersyregningen. Kontakt vores kundesupport for detaljer.

Manglende brugerdefinerede funktioner
Hvis dine kjoler mangler brugerdefinerede funktioner, som du noterer i din ordre (f.eks. Blomsterdekor på kjolen), er du berettiget til en delvis refusion. Kontakt vores kundeservice for detaljer.

Sen forsendelse med hurtige ordrer
Hvis din fremskyndede ordre ikke ankom til tiden, returnerer vi dig det hurtige behandlingsgebyr. Kontakt vores kundeservice.

Annullering af ordre

Vi forstår, at det er en meget vigtig virksomhed at bestille en kjole til din specielle lejlighed, og vores afbestillingspolitik blev oprettet med dette i tankerne. Det er dog vigtigt at bemærke, at vores kjoler er ordnet, og når skræddersyningsprocessen er begyndt, kan materialerne ikke genbruges. Den gode nyhed er, at der efter at have placeret din ordre, der stadig er meget tid for dig at skifte mening. For yderligere oplysninger henvises til vores annulleringspolitik nedenfor.

Ubetalte ordrer annulleres automatisk efter 3 dage. Vi modtager hundreder af testordrer hver dag, som vores medlemmer bruger til at citere bestemt indkøbsvognindhold og gemme fakturaen til senere henvisning.

Hvis du vil annullere din ordre, bedes du kontakte os eller Live Chat for at fortsætte.

Når din ordre er sendt, kan den ikke længere annulleres.

Handlinger Tidsrammer Tilbagebetalt beløb
Produkt Forsendelsesomkostninger
Kjoler, sko, tilbehør osv. inden for 12 timer 90% 100%
12-24 timer 70% 100%
24-48 timer mindre end 50% 100%
over 48 timer, ikke sendt ingen 100%
Bestil sendt ingen ingen

 

Udvekslingspolitik

Vi tilbyder ikke en udvekslingstjeneste for nogen produkter på dette tidspunkt. Da alle varer er lavet efter ordre, har vi ikke færdige kjoler eller produkter, der kan sendes til gengæld for dine returnerede varer. Du bliver nødt til at returnere uønskede varer (hvis de er berettigede i henhold til returpolitikken) og derefter placere en ny ordre på erstatningsartiklerne. Alle nye ordrer er underlagt den aktuelle produktionsperiode.

Returproces

Bemærk, at varer, der returneres i uacceptabel tilstand, ikke behandles som refusion og vil blive sendt tilbage til dig.

1.Indsend en returanmodning til vores kundeservice inden for 14 dage efter modtagelse af din ordre. Medtag en forklaring og fotografier, der angiver årsagen til dit hjemkomst. Bemærk, at returneringer ikke accepteres uden forudgående godkendelse fra vores kundeservice.

2.Når vores kundeservice har godkendt din anmodning, vil vi give dig returadresse og "Produkt returformular". Send varen (e) gennem dit lokale postkontor inden for 3-5 arbejdsdage. Bemærk, at vi ikke betaler noget skat eller toldgebyr, hvis det opstår.

3.Når du er modtaget på vores facilitet, behandles dit retur inden for 48 timer. Når dit afkast er bekræftet og inspiceret, skal du lade op til to faktureringscyklusser blive krediteret til din konto, afhængigt af din bank eller betalingstjeneste. Din bank eller betalingstjeneste opkræver muligvis et lille transaktionsgebyr.

4.Originalt forsendelsesgebyr og returforsendelsesgebyr refunderes ikke.

Bemærk: Vi forbeholder os ret til ikke at behandle refusionen, hvis den returneres i uacceptabel stand.

Returadressen: kontakt venligst vores servicemail - [email protected]