KUPONKODE: BY18

Returpolitik

1. Generelle returregler

1.1. Vi refunderer IKKE betingelsesløst. Du skal give billederne for at bevise problemerne så detaljeret som muligt, og vi har taget billeder af kjoler før levering for at undgå svindel.

1.2. Kontakt vores kundeservice for at påbegynde returprocessen inden for 7 dage efter modtagelsen af din vare (r).

1.3. Vi accepterer kun produkter i deres oprindelige tilstand, og vi kan ikke behandle produkter, der returneres uden vores godkendelse. Hvis du ønsker at returnere alle eller dele af din ordre, skal du kontakte kundeservice hos Kontakt os og få en "Produkt Retur" formular, der skal inkluderes i din pakke. Eventuelle afkast uden vores godkendelse kan ikke få nogen tilbagebetalinger eller udvekslinger.

1.4. Misskibede produkter: Når vi har bekræftet dit fejlagtige emne (varen blev ikke bestilt), vil vi være ansvarlige for vareudveksling. Du kan også returnere produktet og få fuld refusion.

1.5. Farvefejl: Hvis farven på det modtagne emne ikke er det, du bestilte, er du kvalificeret til at få fuld refusion.

1.6. Du kan få refunderet for defekte, beskadigede eller fejlagtige emner, størrelsesafvigelse og farvefejlproblemer mv.

1.7. Vær venlig at forstå, at kjoler, der ikke passer korrekt, men i overensstemmelse med de specifikationer, du har bestilt, ikke kan returneres eller udveksles.

1.8. Du har ikke lov til at udveksle eller refundere for situationen med "Alt er rigtigt, men jeg kan bare ikke lide".

Bemærk venligst, at vi ikke accepterer returvarer ved den farveforskel, der skyldes din skærm eller vejret.

2. Afbestillingsregler

Vi forstår, at det er en meget vigtig opgave at bestille en kjole til din særlige lejlighed, og vores afbestillingspolitik blev oprettet med dette i betragtning. Det er dog vigtigt at bemærke, at vores kjoler er lavet til ordre, og når skræddersyingsprocessen er påbegyndt, kan materialerne ikke genbruges. Den gode nyhed er, at efter at have lagt din ordre, er der stadig tid til at ændre dit sind. For yderligere detaljer henvises til vores afbestillingsregler nedenfor.

2.1. Ubetalte ordrer annulleres automatisk efter 3 dage. Vi modtager hundredvis af testordrer hver dag, som vores medlemmer bruger til at citere visse indkøbsvognindhold og gemme fakturaen til senere henvisning.

2.2. Ordrer annulleret inden for 6 timer efter betalingsbekræftelse vil være berettiget til fuld refusion.

2.3. Ordrer annulleret 6 til 12 timer efter betalingsbekræftelse vil være berettiget til en delvis refusion bestående af hele fragtprisen og 90% af købsprisen for produktet for at dække materialekostnaden.

2.4. Ordrer annulleret 12 til 24 timer efter betalingsbekræftelse vil være berettiget til en delvis refusion bestående af den fulde forsendelsesomkostninger og 70% af produktkøbsprisen for at dække materialomkostninger og nødvendige lønomkostninger.

2.5. Ordrer annulleret mere end 24 timer efter betalingsbekræftelse vil være berettiget til en delvis refusion (50% af produktets købspris maksimalt, den nøjagtige restitution afhænger af annulleringstiden), der består af hele fragtomkostningerne.

2.6. Når din ordre er afsendt, kan den ikke længere annulleres.

2.7. Ordrer, der ikke betales inden for 72 timer, annulleres automatisk af vores system.

Hvis du vil annullere din ordre, skal du klikke på Kontakt os for at fortsætte.

3. Tilbage til erstatning eller refusion

Din tilfredshed er yderst vigtig for vores team. Ved ankomsten af din pakke foreslås det at du tjekker og sørg for at kjole er lavet i overensstemmelse med dine bestillingsspecifikationer. Prøv venligst din kjole hurtigst muligt uden at ændre, fjerne mærkerne eller vaske kjole.

Hvis du vender tilbage eller byder på kjoler eller tilbehør, skal du sørge for, at de er i deres oprindelige forhold - ubrugt, uvasket, uændret, ubeskadiget, rent, fri for lint og hår og med mærker intakt og fastgjort.

3.1. Defekte, beskadigede eller fejlagtige varer

Du er kvalificeret til at få fuld refusion, hvis dine varer er defekte, beskadigede eller forsendes. Hvis du mener, at dine varer blev beskadiget under levering, skal du først hente dokumentation for dokumentation fra din udbyder, som skal medtages i din returnerede pakke.

Hvis du ønsker at refundere, skal du dække omkostningerne ved forsendelse af produktet tilbage til os. Efter at have returneret kjole, vil vi inspicere kjole for at sikre, at fejlen var vores ansvar, hvorefter vi vil tilbyde dig en komplet restitution inden for 16-20 dage. Men hvis fejlen er inden for ovennævnte 10% forskel, kan vi kun tilbyde dig en delvis restitution på 20% -50%. Vi håber du kan forstå.

3.2. Dimensionering eller montering

Da alle vores kjoler er håndsyede og tilpassede, kan den færdige kjole variere med ca. en tomme i begge retninger af de specificerede målinger. For at sikre, at din kjole stadig passer perfekt til dig, har vores skræddere skabt alle vores kjoler med ekstra stof i sømme for at tillade mindre størrelsesændringer.

3.2.1. Størrelsesafvigelse

Hvis din kjole størrelse afviger fra specifikationerne for din ordre med mere end en tomme, er du velkommen til at vælge mellem følgende muligheder:

Du opfordres til at finde en lokal skrædder til at foretage justeringer. I dette tilfælde refunderer vi dig for op til 10% af produktprisen som skræddersyet omkostninger. Hvis du vælger denne mulighed, skal du huske at anmode om en kvittering fra din skrædder, da en kopi af den skal gives, når du anmoder om refusion.

Du har lov til at sende kjole tilbage til gratis ændringer, men du skal betale for frem og tilbage fragt. (Uden kundeserviceafdelingens bekræftelse accepterer vi ikke din sag.)

3.2.2. Kjole er den størrelse, du bestilte, men passer ikke

Vær venlig at forstå, at kjoler, der ikke passer korrekt, men i overensstemmelse med de specifikationer, du har bestilt, ikke kan returneres eller udveksles.

Du kan gå til en lokal skrædder eller en professionel sømstress for at få kjole til at blive omformet til din egen pris.

Bemærk, at hvis dine bestillingsspecifikationer adskiller sig alt for meget fra den endelige størrelsesforespørgsel, kan det ikke være muligt at ændre størrelsen.

Bemærk: Vi accepterer IKKE returneringer eller refusioner, hvis størrelsen er korrekt i henhold til dine egne ordreoplysninger, som faktisk måles i forkert størrelse af dig selv. Vi foreslår at du tilpasser din størrelse, men ikke vælger standardstørrelse og foretager målinger af en professionel lokal skrædder.

3.3. Farvematch

Indstillingerne på din computerskærm kan ændre farven på billederne på vores websted. En lille farveafvigelse på din kjole og farven på skærmen kan ikke betyde, at kjole er defekt eller fejlagtig. Men hvis du er positiv, at du har modtaget varen i en forkert farve, bedes du kontakte kundeservice for at se, om en retur eller refusion er mulig.

Bemærk: Vi accepterer IKKE returneringer eller refusioner, hvis farven er korrekt i henhold til dine farveoplysninger på ordren. Hvis du elsker farven vist på billeder, skal du vælge indstillingen: "Vis som billede", men ikke den farve, du overvejer i dit sind.

4. Særlige politikker

4.1. Bemærk venligst, at genstande, der returneres i uacceptabel tilstand, ikke behandles som refusion og vil blive sendt tilbage til dig.

4.2. Hvis dine returneringer eller refusioner accepteres, sender vi dig en returadresse. Venligst vend ikke tilbage til vores virksomhedsadresser eller adresser på ekspres'en "fragt fra". Vores QC afdeling vil kontrollere de varer, du returnerer, men ikke hovedvirksomheder, autoriserede butikker eller fabrikker. Hvis du vender tilbage til en forkert adresse, sendes varen tilbage til dig.

4.3. Hvis du vælger "Rush Order" på vores hjemmeside, refunderes Rush Order Fee ikke.

4.4. Kunder bærer fragtforsendelsen, når afkast, udveksling eller refusion accepteres.

4.5. Alle PayPal-betalinger kan kun refunderes via PayPal, og alle kreditkortbetaling vil kun blive refunderet til det oprindelige kreditkort.

4.6. Bemærk venligst, at brugerdefinerede kjoler ikke kan være som 100% ens, som den ene model bærer.

5. Returproces

5.1. Send en returanmodning ved at kontakte os til kundeservice inden for 7 dage efter modtagelsen af din ordre. Medtag venligst en forklaring og fotografier med angivelse af årsagen til dit hjemvenden.

Bemærk venligst, at afkast ikke accepteres uden forudgående godkendelse fra vores kundeservice.

5.2. Når vores kundeservice har godkendt din anmodning, vil vi give dig returadresse samt en produkt returformular, der skal udfyldes og indgå i din retur. Venligst send varerne via dit lokale postkontor inden for 3-5 hverdage, når du har modtaget formularen. Medtag produkt returformularen med dit retur. Brug venligst ikke kurirbureau som UPS, DHL eller FedEx til at returnere pakken, da vi ikke betaler for det specialgebyr, der måtte medføre.

5.3. Når først modtaget på vores facilitet, vil din retur blive behandlet inden for 24 timer. Når din retur er bekræftet og inspiceret, skal du lade op til to faktureringscyklusser, for at den kan krediteres til din konto.