KUPONKODE: BY18

Om os

Om Bonnyindk

 

Bonnyindk.com er verdens førende onlineforhandler til brudekjoler, specielle anledninger kjoler, bryllupsfesten kjoler og tilbehør. Med et komplet udvalg af prom kjoler, aftenkjoler, festkjole og homecoming kjoler 'produktion kommer succes med stort ansvar. Kunder kan gennemse det store online udvalg og vælge deres foretrukne kjoler med stor tilfredshed. Bonnyindk er stolt af exceptionel kundeservice, høj kvalitet og overkommelige priser. Vi har et ansvar for vores forsyningspartnere, kunder og kolleger for at sikre, at vores produkter produceres under acceptable betingelser. For prom piger, der ønsker at finde prom kjoler med udsøgte stilarter og overkommelig pris, er Bonnyindk dit perfekte valg.

 

Vores fordel

 

* Stort udvalg af produkter
* Top kvalitetsgaranti
* Lave priser altid
* Professionel emballage og levering
* 7 dages retur og udveksling
* Tag din privatliv alvorligt

 

Vision & Mission

 

Din glæde er vores glæde, vi kender detaljerne, de vigtige ting. Vi bemærker følelserne, de personlige forbindelser, der gør dine ønsker så vigtige og specielle.

Du kommer aldrig til at være alene på Bonnyindk, vi gør vores yderste for at tilfredsstille dine behov. Vores kundeservice for salg vil svare på alle spørgsmål, hjælpe dig med målingerne og fjerne eventuelle bekymringer, du måtte have.

 

Bonnyindk vil forsøge at få dig til at blive forelsket i din festkjole! Vis nu!

 

Service Email: [email protected]

 

Til alle jer fra os alle i vores online butik - Nyd din shopping oplevelse og held og lykke på din store dag!