KUPONKODE: BY18

Brugersikkerhedspolitik

Ansvarlig forfremmelse

Bonnyindk stræber efter at fremme produkter med realistiske, troværdige og rimelige krav. Hvis du mener, at kravene i forfremmelse af Bonnyindk ikke opfylder ovennævnte betingelser, bedes du kontakte os via Kontakt os side.

Lovkrav

Bonnyindk lover, når det er relevant, at oplyse eventuelle relevante ansvarsfraskrivelser og meddelelser, som måtte være påkrævet i henhold til lokal lovgivning.

Risiko forbundet med produkter

Bonnyindk tilbyder kunderne materialer og design af højeste kvalitet i alt, hvad vi leverer, og vi lover at videregive alle risici, der er forbundet med produkterne på en præcis og let at finde vej.

Udtalelser ansvarsfraskrivelse

Testimonials, der vises på Bonnyindks websted, er individuelle oplevelser, der afspejler kundernes virkelige erfaringer. Vi kan dog ikke garantere erfaringerne under alle omstændigheder. Der blev ikke givet nogen kompensation for disse vidnesbyrd.

Links til tredjepartswebsites

Bonnyindks websted indeholder links til andre websteder, der opretholdes af tredjeparter. Disse links tilbydes kun til brug efter eget valg. Bonnyindk garanterer ikke og er ikke ansvarlig for produkt, kvalitet, funktionalitet eller overordnet indhold på internettet på tredjepartswebsted. Privatlivspolitikken for tredjepartswebsted kan afvige væsentligt fra den fortrolighedserklæring, der gælder for din brug af Bonnyindks websted. Se venligst oplysningerne om beskyttelse af personlige oplysninger for alle tredjepartswebsteder for at få flere oplysninger.

Forbindelser med tredjeparter

Bonnyindk er den globale førende onlineforhandler for bryllupsrelaterede produkter, og vi har ikke eller antyder nogen tilknytning til tredjeparter på vores hjemmeside.

Kontakt information

Bonnyindk giver kunderne nøjagtig og let tilgængelig kommunikation. Har du spørgsmål, bedes du henvende dig til Kontakt os side.