KUPONKODE: BY18

Betalingsmetoder

Vi tager nemt betaling for dine ordrer ved at tilbyde en række bekvemme betalingsmuligheder. Nedenfor er en vejledning til de forskellige betalingsmetoder, der understøttes af os, så du kan vælge den mest passende betalingsmetode for dig.

Vi ønsker at minde alle kunder om, at de er ansvarlige for eventuelle lokale administrationsgebyrer og gebyrer for interbankadministration. Derfor skal kunderne bekræfte de samlede betalingsbeløb hos deres lokale bank. Hvis vi har modtaget din betaling, sender vi dig en e-mail for at bekræfte. Så efter at du har betalt, må du ikke glemme at tjekke din email.

Kreditkort (Visa og Mastercard)

Du kan betale os online med Visa og Mastercard. Det er den mest bekvemme metode til at betale online.

Western Union (Du kan få Western Union BENEFICIARY oplysninger på Checkout side)

Vi ønsker, at alle Western Union-transaktioner skal gå glat for vores kunder, så vær sikker på at kontrollere det samlede beløb først. Vi kan ikke dække eventuelle administrationsgebyrer, der tilføjes af lokale Western Union-filialer. Når du har sendt pengene, skal du sende en e-mail til [email protected] med dit MTCN, fulde navn, land, valuta og præcis beløb. Efter eller før (begge disponible) sender du pengene, du kan placere ordren (vælg Western Union som betalingsmetode) på vores hjemmeside, så du kan spore din oder i fremtiden.

Bankoverførsel (Telegrafisk Overførsel) (Du kan få BENEFICIARY-oplysningerne på Checkout-siden)

Vi ønsker, at alle banktransaktioner skal gå glat for vores kunder, så vær sikker på at kontrollere det samlede betalingsbeløb med dem først. Vi kan ikke dække eventuelle administrationsgebyrer, der tilføjes af lokale bankafdelinger. Efter eller før (begge disponible) sender du pengene, du kan placere ordren (vælg bankoverførsel som betalingsmetode) på vores hjemmeside, så du kan spore din oder i fremtiden. Når du har sendt pengene, bedes du sende en e-mail til [email protected] med detaljerede betalingsoplysninger.